söndag 19 oktober 2008

Nya krafter

Färdigmålat, färdigstädat,nyvattnade blommor,renbäddade sängar,ätit god middag,god hallonfromage,umgåtts med svärmor,snackat med mor, beställt jultidningar,hårinpackning,packat badväska,gjort läxor,pratat med mellansonen som sovit borta i natt... efter 18-årsfest, packat träningsväska,gått igenom almenackan,läst bok,shoppat till katten,nya sänglampor, hjälpt yngsta sonen med nya skor, snackat med äldsta sonen om hans utbildning,snart lite kapitelläsning för sonen, tv-tittande och natti natti för imorgon är en ny dag och puh en måndags arbetsdag med både bad och sen träning..... sen hem till mamma för att hjälpa till med allt från att öppna svåra burkar till hårtvätt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad många "måsten" du har hunnit med.

När får du hem kissen då?
Och en nyfiken fråga... Varför inte en kattunge...?

Kram Kajsa

Gitte sa...

Svaret på en nyfiken fråga- katten hämtas torsd- fredag. JAG ville i detta läget inte ha en kattunge, som man inte vet temperamentet,personligheten på så i början. Alla djur ungar är underbart söta, men man vet inte alltid riktigt vad man får. NU vet jag att denna herre på 2 år,kastrerad är en lugn kisse. Och att det hittils inte har varit en katt som klöser sönder allt,som inte har en tendens till att rymma osv osv

Anonym sa...

Okidoki :P

Ja, det såg ut att vara en ståtlig och fin kisse.
Vad roligt för dig *avis*

Jag ska få låna äldsta sonens katter, dom kommer på torsdag och är tänkt att stanna över helgen, maken är ju allergisk, så vi får se hur det går. Det brukar gå bra, han får medicinera lite mer.

Kram

Tvillingmamma Lotta sa...

Får vi se resultatet av målningen?
Resultatet var vår målning finns i min blogg!
kram!