fredag 23 januari 2009

Puh såååå jobbigt


trodde att jag skulle fixa detta...... efter att ha varit sängliggande i flera dgr så upplevde jag mig bättre idag, men att dammsuga var för jobbigt.

Så nu samlar jag krafter för att orka med ett besök i affären med mannen för att inhandla present till kära mamma....... det borde gå.

Har precis snackat med kära kollegor... åh va jag saknar dom...
Men vi kom fram till att jag nog bör vara hemma måndag också, sen om jag inte blivit bättre så är det ju läkarintyg som gäller. Jag måste vara helt frisk innan jag börjar jobba i alla fall, så att det inte blir ngt bakslag, sen väntar en utbildningsdag nästa vecka som jag mååååste kunna gå på!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

Marita sa...

Du ska inte gå för tidigt, ingen som tackar en för det i alla fall. Min andra dag med huvudvärk. Är ganska säker på att jag gick till jobbet för tidigt. Förkylningen slipper man tydligen inte så lätt. Känner mig otroligt trött på det här. Nu måste jag vila en stund och hoppas att värken släpper lite.Du måste fortsätta vila för att bli frisk. Krya på dig//kram

Vicki sa...

Har du åkt på influensan?

Tycker det är mycket som går nu när man surfar runt bland bloggarna. Många som är sjuka.

Vicki

Vicki sa...

Den här influensan verkar sitta i denna gången??

Min son är väldig dålig vet inte om det är en släng av influensan.

Jag går inte på VV. VC har något som kallas viktgrupp som man kan vara med i och det kostar ingenting. Så det är inte så många yngre som är med men det är rätt trevligt i alla fall.

Vicki