måndag 26 maj 2008

Regn,fortbildning,kakel,

Åh så skönt för alla blommor att få lite vatten på sig!!!!! Men inte allt bråte som ligger ute o väntar på en transport till tippen...... OCH själv har jag idag endast hållt mig inomhus- vi har haft teambildning på jobbet och då stängt för barnen. Vi hade besök av psykologteam som ledde oss under dagen i olika diskussioner o frågeställningar. Intressant att se objektivt på hur en grupp fungerar både barn o vuxna. Och vilka olika roller vi själva intar o den rollen man kanske haft i ett tidigare arbetslag inte blir aktuell nu.

Sen blev det lite letande i affärer efter vilket kakel vi ska ha, hitta ett jättefint men det visade sig att det hade nog vart för svårt för mannen att fixa..... vi får se. Sen vidare till ILVA men det hittades inte ngt möblemang heller. Så mkt tittande men inget inhandlande- billigt o bra. Och jag tror att det kommer bli många olika möbelvaruhus besök o tittande innan vi har bestämt oss.

Imorgon har jag sjukgymnast besök o får se vad det blir, inte så jätteont idag- men har ju inte jobbat som vanligt heller.....

1 kommentar:

Camillas blogg sa...

Ja, en solskensträff snart hade varit jättekul!! Kanske nästa helg igen? Fredag, lördag eller söndag?
Kan du då?
Ni kunde kanske kommit hit på en fika?

Kram Camilla