onsdag 9 april 2008

Ryggont...

Suck, det börjar kännas som en trist följetong med min ryggvärk. Kommer o går sen någon månad tillbaka. Och efter jag var på massage blev det värre!!! Blir inte klok på vad det är som är fel, gör mest ont när jag sitter .... sån tur att man har ett rörligt jobb. Ja, jag vet det får nog bli ett läkarbesök.... när jag hinner.

Vi har delat upp oss i arbetslaget i team kring våra barn, för att vi helt enkelt har för få barn med autism hos oss... vilket innebär att jag två dagar i veckan inte är resurspedagog utan VANLIG personal antingen tillgänglig till andra avd eller passa på att göra sånt som behövs rent praktiskt. Och det känns helt ok, lite paus på ett sätt och en chans för att lära känna de andra på förskolan. Imorgon ska jag vara på en avd , med många små det ska bli kul !! Ok, ryggen ja, men det fixar sig... inte bära nu gitte!!!

3 kommentarer:

Lena sa...

Jodåå det känns i min rygg också, från att ej ha några små till att få the prinsess några timmar som älskar att gunga. Lyft, lyft och åter lyft och puttning utav gunga i sammanlagt 1,5 tim. Du ska få komma till Stubben en dag och vara med och gräva i den skånska myllan efter mask !!!!!!

Anonym sa...

Ja hur känns det att få ha the prinsess i så många fler timmar???

BI.. kom igår till mig och sa jag har en "glad" sak till dig och gav mig papperet...
Och sa hur ska detta gå med 2 bussar ...
Långa dagar för dig med barnet och för oss också....

Hoppas du förstår något av detta
Sköt nu om dig och ryggen ta det lungt...
Vi hör Kram W

malin sa...

Usch vad trist med ryggont!!
Hoppas att det snart går över..

Kram på dig
Malin