måndag 7 april 2008

Hejdå Ernst!

Det har varit en intensiv men kort period i vårt liv som vi har umgåtts.... men efter ett flertal chanser till att fräscha upp dig, bytt muttrar, smörjt dig o verkligen försökt så måste jag tyvärr säga farväl... o hoppas att du får ett behagligt liv på sopberget, kanske trots allt...

Och jag får fortsätta motions mässigt på annat håll genom att använda mina ben mer till promenader samt gympa pass .....

4 kommentarer:

Camillas blogg sa...

Nämen vad trist!! Ingen Ernst mer!
Du kan väl inhandla en ny, ej begagnad så håller den förhoppningsvis bättre!

Kram Camilla

Anonym sa...

Usch vad trist att du fick begrava Ernst..
Rune är just nu pensionerad tills september.. har det bra nerpackad på balkongen:))
Helt inne på Camillas linje.. ingen begagnad den här gången;)

Kram Malin

Camillas blogg sa...

Hej hopp! Nä du , just nu slukar jag inte alls så mkt böcker som förr! Hinner max läsa ett kapitel, sedan sover jag med..men i Turkiet ska jag hinna med lite mer! :)

Nu är våra barn snart färdiginskolade. De sov för första gången idag, och det var fullt liv vill jag lova! En personal i huset har redan sagt upp sig och ny chef får vi i juni.

Kram på dig!
Camilla

Camillas blogg sa...

Hinner inte med ett nytt inlägg idag! Ja, en har sagt upp sig redan, men hon fick en dålig start. Semester första veckan, vab sedan i 1,5 vecka och sedan när hon kom tillbaka blev hon utplacerad på annan förskola fram till hösten( en del får ju göra det pga att de inga barn har) Så hon valde att gå tillbaka till sitt gamla jobb. Ny chef har vi vetat att det ev kan bli..vår nuvarande chef, som började i nov, har 6 förskolor, varav 4 är nyöppnade. Är rent för mkt, så ännu en bitr rektor har utannonserats. Hon kommer i juni, och vår förskola hamnar under den nya bitr rektorn.

Hoppas inte fler säger upp sig..men flera är redan trötta på att var "springvikarier" fram till hösten. SÅ skönt att jag slapp det!

Kram Camilla