torsdag 24 april 2008

Aaatjooo

Hur många ggr kan man nysa??????????Skulle precis sätta mig o göra dagens inlägg MEN har hamnat i en sorts nys attack.... är nu uppe i 20 nysningar .Har precis varit i städtagen o har väl fått för mkt damm i mig??? Känns snart onödigt att städa ett hem som är mer o mer upp o ner vänt!

Har åter igen hamnat i ngn sorts överskottsenergi, tror mig minnas att det är en viss tid i månaden... och det passar ju bra att jag är så energisk nu när vi ska börja riva kök, samt att jag har tänkt mig barnloppis till helgen i folkets park om vädrets makter är trevliga!

IGÅR var det en lustig syn när mannen o jag plockade vårt kök på hämta själv lagret . Folk i närheten måste blivit irriterade över min vackra stämma: Hylla 11 fack 21 347.982.10 två sånna! Ja , så höll vi på, jag rabblade artikel nr och mannen lassa på våra sammanlagt tre vagnar.
Men vi var ett bra team, jag snacka som jag brukar o han fick bära.... SEN skulle vi då till kassan. Förstår inte att vissa människor då ställer sig bakom en i kön med ett pkt värmeljus o tittar bedjande på en? Men herregud! ta en kortare kö för guds skull!! Skulle vi ha släppt förbi alla människor som ENDAST skulle ha värmeljus så hade VI aldrig kommit fram!
Kassörskan tillsammans med oss kämpade sig igenom paket efter paket hm det tog tid. SEN kom ju inte allt in i vår bil ( det fattade vi i förväg!) Så mannen stack iväg med en överfull renault scenic! Jag med 2 vagnar kvar ,slog mig ner i en solstol som de har i utgången med en metro o observerade alla människor som handlade ja just det värmeljus,stolar,mattor ,blommor. OCH hur många var det inte som åt korv o glass?????? Efter 30-40 min kom mannen tillbaka, och jo då jag kom hem ordentligt tillsammans med sista lasset. NU har vi då 2 kök hemma, ett i lådor o ett på plats. Och som sagt detta blir en följetong... hur många skruvar tror ni det kommer att saknas?? Hur många ggr kommer mannen vara skit arg för att ngt inte går bra?? Åh så kul detta ska bli......... hej svejs sonen kallar på mig behöver sin mamma!!!!

3 kommentarer:

Tvillingmamma Lotta sa...

Hahaha, ja vilket sjå man kan ha ibland!
Tur att du fick följa med hem till slut i alla fall så att haninte ångra sig på vägen! ;-)

kram

Lena sa...

Du skulle haft en miniräknare och räkna ut hur mycket korv dom handlade !!!!

Camillas blogg sa...

Hur går det med köket? Inte allför många svordomar och gräl väl? :)

Tack för en jättetrevlig kväll och tack för underbar smörgåstårta och annat gott. Du lägger väl ut receptet snart på bloggen?

Kram Camilla