onsdag 30 april 2008

LEDIG!!!!


Så skönt det ska bli med några dagars ledighet!!! Att få sova tills man vaknar utan ringsignal eller stressande till olika loppisar... ( det är ju självförvållat i och för sig) .

Ledigheten består av bokläsning,träffa mor o svärmor på en fika,deklarera...,njuta av solen förhoppningsvis,se en bra film,goda drinkar,umgås med familjen, o jo då det kanske blir lite köks bygge oxå enligt mannen.

Har precis varit på sedvanligt majbål ( tänk så skånsk jag blivit!) Innan min skåne ankomst så sa jag alltid majbrasa... eller att vi fira valborg INTE att man skulle gå på majbål..
Och idag blev det precis som det ska vara - nämligen lite småkallt o att man då tyckte att det var skönt att värma sig genom att stå ganska nära.. Och nu luktar man då som en mindre brandvarning. Träffade på en av mina fd kollegor med sin fina bebbe kula, kul att se dig M.

Nu är det fotboll på tv som jag inte tänker se på utan det roar mannen o lilla A och jag ska krypa ner i soffhörnet med en god drink o min braiga bok... trevlig helg på er!!

2 kommentarer:

Malin sa...

Alltid lika trevligt att träffa dig igen ex-kollega..
Men fy vad det blev kallt ikväll:(
Snart kommer jag och besöker Visan igen..
Då kanske jag kan få en liten konsert av prinsessan...
Kramis

Tvillingmamma Lotta sa...

Vad härligt med majbål - det har de itne här tyvärr och jag giter inte åka iväg med bilen för det!

Trevlig helg!
kram