tisdag 30 december 2008

Läser o läser


Har nu fastnat i Anna Janssons böcker... har precis läst ut den fjärde och ska nu iväg till biblioteket för att hämta nr 5!!!!! Är väl inte en så social person när man har en spännande bok.... men läsa är en stor del av mitt liv!!

2 kommentarer:

Camillas blogg sa...

Visst är det härligt att läsa!! :) Jag har precis läst ut en bok av Nora Roberts. På slaget 12 tror jag den hette. Var jättesbra och spännande!

Jag började med en Anna Jansson för länge sedan, men just då tyckte jag boken var trög och orkade aldrig ta mig igenom den. Däremot såg jag "Främmande fågel" på TV, och tyckte den var bra, så jag borde väl ge böckerna en chans till. Syrran o mina föräldrar gillar dom jättemycket.

Tack för "fikaträffen" igår förresten. Var så trevligt att ses igen, men som vanligt gick tiden alldeles för fort när man har trevligt!

Kramis Camilla

Gitte sa...

Ja, visst hade vi trevligt.. och jag sa till W när hon körde mig hem att tiden alltid går för fort för det känns som om man aldrig blir färdig.

JAG tycker även jag att de två första av Anna Janssons böcker var sega och lite B- aktiga. Men framförallt nr 4 Drömmar ur snö är jättebra!!!! Men när jag kom till bibblan så hade det hakat upp sig med min beställning så jag får nog vänta till efter helgerna tills den kommer.... men jag hittade en annan bok naturligtvis så länge... en mer biografisk bok om en tragisk uppväxt... typiskt mig antingen kriminalare eller tragiska livsöden...