lördag 4 april 2009

ALL-INCLUSIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Herregud, vi har levt som en "kungafamilj".......................... bara gått o hämtat mat, glass, snacks och valfri dryck HELA dygnet... i 7 barer, 6 restauranger....
Valmöjlighet att sen ligga i en solstol vid lagunen, stranden, poolen eller vid piren vid korallrevet................

OM man sen skulle velat så kunde man : spela tennis, bordtennis, beachvolley, biljard,dart, aerobic,stretchning, powerwalk, gym.... jag var iiiiinte så fysiskt aktiv!!! Nja, ngt som skulle likna biljard tillsammans med familjen på kvällen då. Man o gossar spela tennis vid några tillfällen.
NEJ detta va en riktig - slappa, ligga i solstolen med en bra bok o en iskall dryck o bara njuta av den riktigt sköna solen.... o då o då chocka familjen - titta Mamma badar!!!!!!!!!

Frukostbuffen var enorm, samt en kock som säkert gått pannkaksgymnasiet........... som slängde upp sina pannkakor o omeletter med en speciell stil........................

Det är mkt att berätta om , får ta lite då o då

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkomna hem!

Ser jättefint och härligt ut. Vi får nog resa dit nästa gång vi skall utomlands. Vi har ju varit på väg en gång, men då blev det ju strul i världen, 11 september, du vet. Visst är det skönt med "all inclusive" vi hade ju också detta när vi var på Dominikanska.

Vi ses väl i påsk då får vi prata mer, glöm inte att ta kameran med så att jag får se fler bilder.

Hälsningar
Svägerskan