fredag 13 juni 2008

Kinesisk kollaps...

Jag råkade nog ut för den välomtalade starka reaktionen man kan få ibland av akupunktur.....
Har tidigare haft behandling på morgonen för ngt år sen.... då sa sjukgymnasten att det egentligen inte är att föredra för man bör vila efter. Men det funka då. Och nu har jag de senaste ggr haft en behandling efter jobb o sen relativt tagit det lugnt efter. IGÅR kändes allt ok ,jo det gjorde mkt ont förståss men sen var det som om ngn tryckte på ngn knapp o jag sluta funka. Armarna spagettimatta och sen sov jag i 2 timmar!!!!

Är fortfarande slagen så funderar på om det är ngn infektion oxå? Men jag orkar lite mer idag i alla fall o h oppas att efter helgen är jag arbets duglig igen.

Fästingen? Jo, då huvudet sitter kvar ingen kropp som vill stöta det ifrån sig inte som sjuksköterskan sa. Svullet o rött men inte ngn cirkel i alla fall, jag är superobservant... min mamma fick veta att hon haft borrelia i ett antal år... samt en kollega just nu oxå.

Glädje besked idag.... äldsta sonen kommit in på sin utbildning till spelprogrammarerare i malmö till hösten. Just nu känns det mer intressant än flygledarutbildningen som han oxå väntar på....

1 kommentar:

Lena sa...

Nej jag fick inga fästingar och inte C heller men två utav våra barn hade fått, en hade till och med 2 stycken.