tisdag 3 mars 2009

Väntan....................


Väntan efter våren..... har vi men idag tror jag nog att den var här o nosade lite på oss. Den är lite blygsam ibland, och sen när den lärt känna oss så brukar det bli stabilt.

Väntan efter mina bilder från Melodifestivalen- Live får vänta... hittar inte kabeln... så lite vårstädning får nog ske..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kolla in bidragen från Finland(E-Type stuk)fem stjärnor... och greken samt Suisse(Simple Minds fast hårdare)med flera på SVT.

Heja Finland som leder än så länge,kan mkt väl ändra sig med tiden.....
/Christer.B

Emma sa...

Ja hoppas att våren äntligen är här.
Jag vill slippa overaller, åkpåsar och allt annat man är klar med båda så har den första börjat ta av sig igen blir helt svettig när man väl är färdig.

Hoppas jag hinner förbi dig en dag var såå länge sedan nu.

KRAMAR

Camillas blogg sa...

Ja, visst var de kanon live?? Man kunde inte sitta still en sekund när man hörde deras framträdande! Här ska det ringas på lördag så de tar sig till final!!

Kram Camilla

Gitte sa...

Hallå Christer!!!!!!!!!!!!!!!!! Kul att du börjat med kommentarer hos mig... men du det kanske är dags att starta en schlagerblogg för dig o co??
Jo, Finland jag håller med, o grekland va bra men ändå fnissa jag rejält för han skaka fram sin dans, lite likt shaky shaky no more... för ngt år sen, men då inte med bar bringa. Mannen undra om inte du o jag har ngt liv utanför bloggen?? Har jag det ? tveksamt.... vi synes i vimlet o snart är det dags för fest igen... men det vore kul om vi kunde fortsätta utåt då oooooooa hela natten osv.