måndag 3 augusti 2009

Nähej det blev inget...

Idag skulle jag jobbat min första arbetsdag efter sem....... haft halsont i 2-3dgr....o det blev värre o värre... o idag blev det en sjukanmälan o läkarbesök o apotek istället för jobb! = Halsfluss!!! Hm, inte såå kul precis, hade faktiskt hellre jobbat.
Känner mig förövrigt rätt skör just nu- ryggvärk, höftvärk ( gör mitt träningsprogram från sjukgymn o spikmattan) kan inte påstå att jag blir bättre.
- inflammerad tå ( som jag nog också snart får söka för.....men drar ut på det, för det gör såå ont o ingen får röra den, så jag kör egenvård ett tag till med alsollösning osv o hoppas på att det snart ska vända)

Och så då halsflussen också....
Lite gnälligt inlägg blev det.... hoppas snart penicillinet gör nytta , samt att det även hjälper lite mot inflammationen...
Har ju tänkt att promenera mer än vad jag gör för att ryggen ska bli bättre....men kan i dagsläget inte ha skor...ha ha så nu blir det nog ändå soffhörnet o en god bok ...

2 kommentarer:

Lena sa...

krya på dig, jag saknade ditt välkomnande leende i morse.

Camillas blogg sa...

Usch, för halsfluss!! Hoppas du kryar på dig snart!!
Jag kom iväg till jobb idag, men var sååå trött. Har max sovit 3 timmar i natt- gick inte att sova pga magen. :(
På jobb möttes man av kaos, efter att ha varit på en annan förskola under 4 veckor. Larmet som tjöt emellanåt, en ventilationstrumma som rasat ner, många barn, nya inskolningar som vi inte visste om som dök upp, köksan som är på semester m.m. Kan säga att man är totalt slut!!

Förhoppningsvis sover jag bättre i natt..öppnar imorgon så jag måste få sova!

Kramis Camilla