lördag 15 augusti 2009

Lördagsmys...


Så nu har denna arbetsvecka tagit slut.. o den har varit lagom, lite plockande o pulande för att återställa avdelningen till sitt rätta jag igen. Nya kollegor i huset o det känns mkt bra.

Nu i morse har jag lämnat lilla A på ett helg fotbollsläger i trelleborg... så det var upp tidigt för både mig i son. Regnet strilar över stan, här plockas o städas lite, mamma kommer på fikabesök, taxfree beställning ska göras, SEN är tanken att mannen o jag ska "fira" lite bröllopsdag en vecka i förväg, för att vi är barnlediga, samt att han ska iväg på bröllopsdagen.

Tanken var att vi skulle ut o äta ngt gott på en restaurang, men med tanke på att hela stan är serverad med olika maträtter, i och för sig ingen linneduk o tända ljus kanske, utan en
trottoarkant om vi har tur...... så tar vi nog det istället... OM det inte vräker ner regn... då tassar vi nog in på en finare krog... hi hi.

Nytt för i år på malmöfestivalen skall vara ngt promenadstråk från city till folkets park... får se om våra gamla ben pallar med det..

Inga kommentarer: