fredag 22 maj 2009

Ledig igen....

så skönt....... att endast arbeta en kort dag och nu vara ledig igen. Haltat fram lite idag, men det går över... inget att gnälla över. Helt underbar arbetsdag med en pedagogisk diskussions grupp, som jag först inte alls kände för idag, MEN det var såååååå härligt och givande o även en bekräftelse... som JAG behövde just nu.

Lite lustigt med min otur.... igår skura jag ju även hela gaveln av vår terass som är mot husets entre´, den är föreningens ansvar men jag kände att den behövde en genomgång.... och vad händer idag tror ni???

Jo nu när jag kommer hem står det en man och högtryckstvättar ALLA entreér............vilket aldrig har hänt under mina 20 år boendes här. Men nu är den ju super duper ren, bara han inte tar min lilla kant jag hann måla, så färgen flyger bort.....

Mannen har varit ledig idag och snacka om lyx att komma hem till ett städat hem, kaffet färdigt och sen sticker han iväg och storhandlar.................ja jag kan hålla med min granne/väninna JAG är en lyxhustru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så nu ska jag bara vila och ta det lugnt, underbart. Imorgon ska vi till IKEA med våra kära mammor som vill shoppa loss lite...
Söndagen blir en heldag i bjärred med lilla A som har fotbollscup... hoppas solen skiner.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hela lördagen var jag på cupen Det var både regn och regn fritt då.
Ha det bra W

Camillas blogg sa...

Jag vet inte riktigt om jag kan den 12:e. Ska ev på kalas till några kompisar då! Kunde W då oxå eller? Var ska ni ha det?
Ursäkta sent svar- har legat i migrän..
Kram Camilla