onsdag 13 maj 2009

Heja Sverige....

Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi gick vidare i semifinalen......... och lyckades klå superhjältar och fyrverkerispektakel.

IDAG känns det bra...... i alla fall hittils. Igår förhastade jag mig o kände mig ok i ryggen o ringde jobbet o sa - jag kommer imorgon!!!! SEN efter någon timme gick jag sakta en promenad för att möta lilla A, vi skulle till bibblan. OCH inser på vägen dit..... detta går inte... jag kan INTE jobba imorgon. SÅ jag fick ringa igen o skjuta upp min arbetsinsats.

Dagen bjuder på lite småplock bland blommor på terassen eventuellt en promenad till blomsteraffär..... bokläsning.
Sen kommer lilla A hem efter sin utflykt till Ystads djurpark o då ville han se reprisen från semifinalen...... det var toksent för han igår.

Imorgon fyller min förskola 1 år... då SKA jag vara där.

3 kommentarer:

Camillas blogg sa...

Så skönt att du är bättre i ryggen!

Men du..din förskola måste väl vara mer än 1 år?? Visst började du jobba där i början av mars..eller i slutet av februari??

Kramar Camilla

Gitte sa...

Jo, du har rätt camilla o jag nästan anade att just du skulle kommentera detta.... det är sant...jag börja där slutet av februari. INVIGNINGEN av förskolan var i maj... Vi hade en lång diskussion NÄR vi skulle ha ett års festen.... o tiden gick så det fick bli nu... Det var väl ngt liknande på gubba? Att man firade den dagen som invigningen var o inte den dagen barnen börja....
Sen blir det förhoppningsvis trevligare med korvgrillning nu istället för februari.. men visst rätt ska vara rätt.

Lena sa...

Tack för ditt tips om kostymen på ped net, C kunde tänka sig köpa den och jag ringde om den och den finns kvar. Håll tummarna för att den passar min 185 långe son!!!!