tisdag 27 december 2011

Borta bra men hemma bäst

Åter hemma i vår lilla boning. Haft det jätteskönt, slappat mkt, spelat sällskapspel, ätit o druckit gott... i massor, badat, simmat, bakat, shoppat..... Denna jul är nu till sitt slut... o nu har jag en skön ledighet kvar fram tills i början på nya året.

Äldsta sonen har fått sin lägenhet- bra julklapp.... han får nycklar i början på februari, vi ska starta att måla om lite före han flyttar in. En hel del som även ska fixas o trixas...

SEN när han fått sin lägenhet klar, då drar vi igång stora renoveringen här hemma. Det blir nog en lååång process som får ta hela våren...förhoppningsvis inte längre. Börjar redan tänka på att vi nog kommer behöva en sån där mys semester att slappa på när vi är klara...en sån utan barn som är hungrig var timme, o inte har ngt att göra... en sån ledighet..

Nu ska nattugglan försöka gå o sova... har liksom vänt på dygnet lite..
Och jo förrästen....jag tror nog minsann att jag är rätt så frisk.. om man bortser från lite host på morgonen...o nästäppa till kvällen..

1 kommentar:

Lena sa...

Vad skönt att läsa att du är på rätt väg med förkylningen.

Vi har haft lite snack med sonen här hemma efter vår date när du berättade om sonens kötid för bostad.

om inte vi ses genom det skrivna ordet innan nyårsafton så vill jag passa på att önska dig ett gott slut samt en god början på 2012 !!!!!