tisdag 2 juni 2009

Nähä det gick inte

JAG som försöker allt vad jag kan att i alla fall tänka positivt måste tyvärr säga AJ!!!
Denna rygg blir tyvärr värre o värre..... ngt har hänt sen ryggskottet som gör att det inte vill försvinna utan sprida sig ... suck.
Har i alla fall tillsammans med chef fått iväg en remiss till företagsläkaren... men jag undrar hur lång tid det kan ta, om jag kanske måste söka ngn annanstans .

Var och tränade lite idag, uteslöt min älskade CORE träning som just är stärkande för rygg, för efter att två ggr på rad fått gå därifrån efter endast uppvärmning så ändra jag taktik. Så jag tog en promenad på löpbandet... i en kvart. Det ska ju vara bra att röra på sig... hm fick helt plötsligt känning av min gamla ischias. Och nu har jag ONT i hela ländryggen, svanken. Suck nu är det natti natti efter en Ipren och morgondagen bjuder på en låååååång arbetsdag med avdelnings planering också. Godnatt....

3 kommentarer:

Kajsa sa...

Hmm, kan det vara ett diskbråck du har fått...?
Hoppas du får kolla upp det snart.

Kram

Gitte sa...

Jo hm jag börjar själv misstänka det enligt böckerna... men jag vet inte vad jag ska hoppas på. Jag vill veta VAD det är o VAD man kan göra åt det i alla fall.

Camillas blogg sa...

Hoppas du blir bättre snart- är INTE kul att ha ont i ryggen!
Jag har själv också ont i ryggen idag- eller precis vid ischiaspunkten. Rensade ogräs en timme igår, och sedan var det kört.
Sov inte mkt i natt! :(
Förhoppningsvis blir det inte värre iallafall- minns med fasa i början av året när jag knappt kunde gå ens och fick vara sjukskriven en vecka...

Kramar Camilla