lördag 21 januari 2012

Sprudlar och fantiserar och planerar...


Ett tag sedan sist... tiden går snabbt o mycket på jobbet och vi har även haft kalasande här för sonen som fyllde 21 år.

Denna vecka har nästan varit en komedi.. på jobbet mitt i allt kaos med obemannat o galna saker så måste jag skratta åt eländet. MEN veckan gick i land...med mig o en vikarie.. men ack så trött jag varit somnat tidigt var kväll .

Sen har vi haft en följetong vad gäller Lilla A... med sin onda hals till o från sedan i julas. Varit hos doktorn o inget prov visat ngt, men ont har han haft. Och NU i veckan fick han o jag äran att träffa en pensionerad men aktiv läkare som riktigt gillar sitt jobb ( kan tänka mig att han bara arbetar några timmar lite extra..han var 77 år i alla fall o specialist inom infektionssjukdomar). Och han kunde mkt fort se vad det var frågan om...pneumokocker i lymfkörteln och herpes , så nu har han pencillin och ja sakta men säkert blir det bättre.


SEN har vi börjat renovera lite smått här trots att äldsta sonen inte flyttat än.... men alla innerdörrar byttes ut till att börja med.
Just nu så är det jag och mannen som åker runt i olika affärer o kollar golv, möbler och har massa saker på gång..... jättekul...o jo det lär kosta oxå.

Äldsta sonen flyttar...eller dvs han får sina nycklar den 1 februari, ev tidigare. Och då ska det först målas lite.. och sedan är det dags för inhandlade av möbler osv o hjälpa han så mycket vi kan och han vill... sen startar vi stora renoveringen här som lär hålla på fram till sommaren...minst. Idag grattar vi min mamma som fyller år!!! Hurra hurra hurra ...dock ska vi uppvakta henne ordentligt imorgon då vi ska dit, blev så för att få hela vår familj samlad.

3 kommentarer:

Kajsa sa...

Skoj med renovering, har ni en bostadsrätt eller radhus? Ska ni göra om mycket?
Kram

Gitte sa...

Vi har en bostadsrätt en marklägenhet...en trea på 80 kvm, som vi nu har bott i 22 år....och i över 15 år med väggar uppsatta lite här o där hihi för att avdela så att trots allt alla söner har haft varsitt rum.
Så nu så flyttar yngsta sonen in i sovrummet som blir ledigt o vi ska riva väggar, lägga enhetligt golv i nästan hela lägenheten måla osv ..o nya möbler.

Kajsa sa...

Aha, okej =)
Men vad skoj att liksom bygga om den nu "igen" då =)
Ja, vi pusslade en del när alla barnen bodde hemma, vi också. Delade av rum och så, så att alla skulle få varsitt rum =)
Kram