onsdag 13 januari 2010

Ha ha lååång paus...

blev det inte.... .
Ja, nu är det helt klart att jag slutar på mitt jobb sista januari och det känns mestadels skönt, lite blandade känslor trots allt. Det är ju själv valt att söka mig därifrån, men vissa personer framförallt kommer man ju att sakna. Men människor i sin närhet kan man ju alltid behålla kontakt med genom livet.

Jag tog en cykeltur idag för att kolla in lite hur det ser ut i omgivningarna på nya förskolan och det såg riktigt mysigt ut, det ska bli spännande med nya utmaningar, nya bekantskaper.

Annars just nu så "planeras" det endast att inhandla ett träningskort på Friskis o Svettis så jag kommer igång igen, har fått tillbaka en hel del rygg värk , vilket säkert är för att jag inte tränat på en längre tid. Viktresan går för övrigt bra, trots en hel del slarv över helgerna, sakta men säkert så minskar jag hela tiden och har nu lyckats nå - 10 kg....vilket jag är mycket glad över.

Förövrigt börjar vi fundera lite om vad vi ska göra i sommar, jag vet det är tidigt...att ens tänka på det, men ibland måste man vara ute i god tid för att få det man vill ha. Vi har planer på att hyra ett hus på Gotland, vi får se hur det blir. Är även sugen på att göra en Sthlm tur, det var ett tag sen vi gick i gränderna i gamla stan, tog djurgårdsfärjan till Gröna Lund osv...

OK, kom väl ändå fram till att pladdriga jag kan inte vara ifrån bloggen....hi hi.

2 kommentarer:

Kajsa sa...

:D Vicken tur att du inte kunde hålla dig från bloggen :P

Välkommen tillbaka :D

Kram Kajsa

Malin sa...

Jag läser alltid din blogg:)
Glad att du inte tar paus..
Hur ska jag då får reda på vad som händer i ditt liv..
Lycka nu till på nya jobbet!!

Kramis