torsdag 9 juli 2009

Sonen nu 10 år

Oj jag hinner nästan inte med.... trots min semester. Är på facebook var dag så bloggen kommer lite i skymyndan....
Sonen fyllde nu 10 år igår... o blev uppvaktad här av oss i lilla familjen, släkten var ju i söndags. Storebror T ringde till honom från Öland, där han sommarjobbar.
NYA rullor med hjälm prövades under dagen... tillsammans med att mannen o jag gick en promenad till videobutiken...hyrde en usel film som jag inte ens minns titeln på, ngn spionhistoria.

Idag har vi varit på läkarbesök med sonen, hm tiiiiidigt i morse... Det var en mycket trevlig läkare på barnkliniken som nu ska försöka ta reda på vad o varför sonen haft mkt magont, för naturligtvis så mår han ju bra nu. Efter olika provtagningar så var det hemfärd för en god försenad frukost....

SEN stack vi en shoppingtur, jag inhandla en NY bikini, hi hi inte världens roligaste att stå i en provhytt, men strunt samma en snygg bikini blev det. Sonen inhandla ett tv-spel.

Många är ute i shoppingens tecken just nu när vädret inte visar strandväder, MEN jag är i alla fall tacksam för den sol vi har fått varje eftermiddag som innebär att vi har ätit middag ute på terassen var dag.

OCH även tacksam att jag inte hyrt en stuga för dyra pengar på GOTLAND som vi hade tänkt, pratade precis med min mor som är där hos min bror... REGN 35 mm.... o inte specielllt skönt alls.
SÅ nu ska jag ut i solstolen o avnjuta en god kopp kaffe o en bokläsningsstund= semester.

OCH sist men inte minst så HAR jag skickat in en ansökan till Fritidsresor.... håll tummarna!!!

1 kommentar:

Camillas blogg sa...

Min bikini inhandlades i en underklädesaffär på Södra förstadsgatan. Har svårt att hitta i min stl i "vanliga affärer".
Den är brun och turkos!!

Kramar Camilla