tisdag 28 juli 2009

Det var en gång...

ett mycket bra arbetslag på en avdelning på en förskola..... alla 4 tjejerna trivdes ihop o alla "drog sitt strå till stacken" och hjälptes åt. Det var alltid en bra stämning och skratten var många. SEN hände det något..... en av tjejerna fick en möjlighet att gå vidare till en annan förskola, där hon kunde arbeta mer med utomhuspedagogik....... så hon slutade. Sen blev det en möjlighet för nästa tjej att gå vidare till ett annat arbete... där hon fick arbeta ännu mer intensivare med autism pedagogik...... så hon slutade. Sen fick den tredje tjejen en möjlighet att komma till en förskola närmare sitt hem och slippa körandet... så hon sluta... OCH kvar blev den fjärde tjejen som stackarn fick reda upp allt själv, med nya vikarier o sen efter en lång tid nya kollegor.
Tiden gick o tjejerna träffades regelbundet, först 1 gång i månaden för att återuppleva sina skratt ihop..... efter ett tag blev det längre tid mellan gångerna, men när det väl blev en träff så var det alltid lika kul. Och IDAG ska de åter igen träffas dessa glada tjejer, tillsammans med sina egna barn... i folkets park i Malmö... .......sååååå kul o härligt att träffa er igen tjejer...!!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

JA TREVLIGT HADE VI MEN TIDEN GÅR ALLT SÅ FORT NÄR VI TRÄFFAS
KRAM W

Camillas blogg sa...

Tack för en jättetrevlig eftermiddag Gitte! Det är alltid lika kul att träffas! Hoppas det inte dröjer alltför länge tills nästa träff!

Kramar Camilla

Lena sa...

Jag håller helt med de övre talarna, dottern min klagade också på att det var för kort tid och hon tyckte vi skulle göra om det snarast.