lördag 9 juni 2012

Lite smått o gott

Tiden går...o har inte varit flitig här... Men allt är toppen hos oss... Lizzie har ungar  på gång och blir hämtad av uppfödaren nästa vecka, för att få en tid i lugn o ro innan bebbarna kommer som beräknat runt midsommar.  Loreen tog hem det! Och vi schlagernördar här hade en mysig kväll med hela familjen och mamma o fina svärdottern. Lilla A har inte varit med om det ngn gång att Sverige slutade som segrare så han var nog ännu mer Euforisk ...hihi.

Renoveringen är i stort sett klar... dvs kök, vard rum, hall. Skall göras en liten köksö/bänk/bardisk nu i helgen bara och  några lampor saknas. Men just lampor har vi ingen brådska med,  för vi vill hitta den rätta !! Och hoppas väl hitta det innan hösten kommer.
När man börjar en renovering så hittar man nya saker under vägens gång... så nu har vi hamnat i att även balkongen ska bli ny.. ( igen) för det är bara ngt år sedan som mannen snickra ihop bänkar . Men nu är vi mer på jakt efter en mysig soffa... och även där får det ta den tiden ... tills vi hittar rätt.

Ha det gott så länge!!! Sommaren är ju på väg... lite si o så bara .. ngn dag är toppen fin o en annan dag har det blivit kallt igen... Men vi hoppas på det bästa.

1 kommentar:

Kajsa sa...

Mysigt med små kattbebisar, för jag antar att du får träffa dom fast Lizzie då bor hos uppfödaren.

Ja renoveringar brukar lätt kunna bli så, att det drar med sig lite mer än man tänkt =)

Kram